MYSFRUKOST

Godförmiddag mina änglar!

Idag började tjejerna förskolan, Adele får gå i Alicias grupp nu, stora tjejen. Känns underbart att få lämna dem på samma avdelning. Jag är otroligt lycklig över att de trivs så bra på sin förskola och att personalen är GRYM.

Vi hann ändå med en riktig MYSFRUKOST! Ni ser att jag gillar att ha mycket saker runt mig…sån är jag…Jag gillar när det känns ombonat, jag är inte mycket för avskalat och minimalistiskt. Men det kanske ni redan hade räknat ut!

I vilket fall känns det underbart att få några timmar för sig själv för att fokusera på jobbet. Massor att beta av, främst alla kvitton/ fakturor. Verkligen det tråkigaste jag vet, kan få ångest bara jag tänker på det. Men sedan känns det alltid GRYMT när det är klart!

Vi hörs om en stund fina NI! Förretsen det var dumt att jag gav den lilla igelkotten grädde, men nu har jag lärt mig det!

Love Carolina

7 reaktioner på “MYSFRUKOST”

 • Snyggt har du det!
  Jag har samma inredningsstil, typ! Jag är inredare sedan många år och många tycker nog att jag ska/borde ha det lite mer avskalat och modernt men jag gillar också att ha en massa vackra saker omkring mig!

  Kram från Gran Canaria!

 • Ramona skriver:

  Så mysigt med en sådan frukost :) Och jag älskar att ha det hem trevligt omkring mig med <3 Ett hem ska kännas levande :)

 • Vivi skriver:

  Bara älskar alltihopa! Färgerna, alla härliga grejer! Känslan är fantastisk! Igelkotten också!:))

 • Eva skriver:

  hundmat på burk o vatten ska igelkotten ,-.

 • Annika skriver:

  Så mysigt ni har det! Är själv en stor vän av färg och prylar så jag blir så glad av dina foton och tavlor. Ett levande och kärleksfullt hem 💖

 • Maria skriver:

  Ge den vatten och kattmat. Vad fina snäckor. Har du säkert hittat utomlands. Jag ska sätta mina i glasburkar på min fina gammal ekskänk. Om någon vet var man kan köpa snäckor tipsa gärna tack.

 • Majsan skriver:

  Igelkotten överlever säkert Carolina😄😃Man har ju gett igelkottar mjölk/ grädde så länge jag kan minnas ….🐗🐗
  Ha en skön em.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@misscarolinagynning