spirit

“She was a rule breaker, never settling her fierce spirit for things built of structure.” 

Hej finingar! 

Jag är inne i en jävla blogg svacka!!! E typ helt lam, när jag tänker på att jag måste ta upp kameran och fota allt jag gör så blir mina armar tunga som bly… jag vet att det kommer gå över men ibland blir det såhär… och det är verkligen sjukt irriterande.

 Jag ska skriva mer om det ikväll, men ibland blir det såhär tokigt. Allt är inte så jävla bra hela tiden, sådär blogg härligt som man vill att det ska vara   utan det kan vara upp och ner in och ut. 

Jag vet inte vad jag känner  vad jag ska skriva om. Sommaren är på sitt slut även om värmeböljan Lucifer är påväg. Och jag känner något jobbigt i luften , vet inte vad det är. Kan inte förklara. Tungt och mörkt fast solen lyser starkt. Varför drabbas jag av detta ibland. Tala om det för mig? 

Love C 

16 reaktioner på “spirit”

 • Kali skriver:

  Det som hände idag i Barcelona var så hemskt. Tror du att det var det du kände på dig?😔

 • Nancy skriver:

  Hej Carolina
  Kanske har du känt av framtiden o vad som skulle hända med hästen Oscar the champion.
  Kram

 • Natalie skriver:

  Du är en människa med ett djup och en känslig ande/spirit. Du har mycket att ge och ibland försöker mörkret ta över och trycka ned det och dig. Du behöver be om beskydd och omge dig med människor som får dig att må bra. För mycket isolering är inte nyttigt för dig. Du är inte kallad att vara ensam. Även om du uppskattar tid för dig själv så blir du nere om det blir för mycket av den varan.

  Fyll på med värme, vänner, familj, mindfulness, ha kompisar som sover över, prata om livet, be. Åk bort. Fly ångesten på ett ljust sätt. Det hjälper och Så gör jag:) .
  Åk till värmen.
  Denna världen är så tung och mörk att man ibland inte ska bemöta det tunga utan man flyr det. Jag har pratat med Gud om det och fick till svar att ångest är inget man ska ta emot. Det är en lögn att behöva bli ett med den. Jag avvisar alla negativa känslor och så gör jag saker jag tycker om.

  Kram puss

 • sara skriver:

  åh jag känner precis samma sak. Jag är en väldigt lugn och lycklig person men de senaste tre dagarna har jag varit så nere och känt en sån hopplöshet, som att något kommer hända men jag vet inte vad, och jag kan inte göra något åt det. jag känner mig otroligt ensam och vill bara ha närhet.
  Jag hoppas verkligen det går över och att allt fortsätter vara som förut.

 • Maria skriver:

  Har ingen blogg så jag vet inte hur det känns men om du vänder på tanken vid de tillfällena så kan du tänka att varje kort du tar motiverar, inspirerar och lyfter minst en människa(självklart många fler). Ett kort kan göra stor skillnad. :) 💕

 • Marie Plosjö skriver:

  Hejsan vackra.

  Ja, den frågan ställer sig nog de flesta. Det finns nog bara teorier. Min teori är att allt strävar efter en balans. Är man en passionerad människa som känner mycket glädje intensivt så kommer motsatsens känslor snabbare men kan gå över lika snabbt igen. Jag tror dock att positivt alltid tar överhanden så när jag har mina svackor så försöker jag vända det till att det är något förberedande för något helt fantastiskt! Kanske snurrar hjulet lite snabbare för de intensiva människorna.

  Det finns ju de som har tama glädjekänslor och de som känner så mycket kärlek och glädje att det strålar ut från kroppen.

  Enligt Big bang teorin så fanns det ungefär lika mycket positiv (materia) som negativ energi (antimateria) för att skapa liv. MEN de positiva var lite mer och det var de som gav upphov till livet. Kanske är det som en cirkel inom allt. Det kanske behövs lite av allt och alla känslor för livet ska drivas framåt. Likaså kanske det behövs människor som tillför olika energi för vår överlevnad. Vad vet jag :)?! Gillar bara att spekulera.

  Hur låter det?
  Ha en fin dag! Snart kommer dina toppar igen!

 • Annika Edvardsson skriver:

  Hej Carolina! Jag förstår din frustration. För mig har det blivit lättare att förstå om jag lyssnar på kroppen och att den vill mig väl. Kroppen vill tala om något för dig. Armarna vill inte göra det som ditt ego vill. Egot vill prestera och vara omtyckt och lyckad. (Vår kulturella programmering.) Men är det verkligen lycka? Lycka är för mig idag att vara harmonisk. Det har mina kroppsliga symtom talat om för mig. Om jag önskar harmoni så går det stick i stäv med vad egot vill ha. Om jag fortsätter ge näring åt prestation och ständig bekräftelse för att duga så blir priset att jag inte får kontakt med min källa till harmoni. Till sist vill jag säga att du är en stor inspirationskälla för mig. Du är så öppenhjärtig och modig. Varma kramar Annika

 • cecilia skriver:

  Jag håller med! Haft en gnagande känsla i flera dagar nu. Något skaver, subtilt men påtagligt.

 • Bath skriver:

  Du är kanske olycklig i ditt förhållande men kan inte sätta finger på det och vill förneka det. Bara en tanke. Du har ju så mycket rikedom runt dig men hjärta och skäl måste jobba i hop. Kram till dig☺

 • Linn skriver:

  Hej, det är fullmåne nu och många upplever dess dragningskraft och påverkas på olika sätt. Troligtvis det som påverkar dig. Finns massor utav intressant läsning kring detta fenomen. Kram Linn

 • Eva skriver:

  Hej C!
  Det du känner, att något skall hända, har jag oxå känt ett tag. Jag är medial precis som du. Jag vet dock ej vad som ska hända. Så allt är som det ska.
  Det som sker det sker oavsett. Jag renar mina energier väldigt ofta och grundar mig. För mig blir det ”tunga” lättare :)
  Önskar dig och familjen en fin helg!! Peppkram

  Eva

 • Livsgnista skriver:

  Som du säger det hår väl upp o ner, som i oss alla. Kropp o själ hör ihop, den snackar med oss hela tiden, lyssnar vi ? Nä, få tror jag kroppen Bill gå oss att stanna, vad det än är i livet, det undermedvetna också… allt knyter oss samman. Är det för hårt tryck på livet just nu? Stanna … upp!

 • Maria skriver:

  Känner också något. Var pigg på dagen och nu så trött. Inget kul blir att sova tidigt i kväll. Kram.

 • Isabella skriver:

  Hej fina du! Förstår precis vad du menar! Och jag känner detsamma! Har ju en pytteliten blogg i jämförelse med din, men jag gillar att fotografera och den senaste tiden känts precis så som du beskriver…att armarna har känts som bly varje gång jag ska ta upp min kamera. Verkligen ingen rolig känsla, när det är det som är min passion. Men hoppas du känner att du ändå kan fokusera på ditt målande och att man känner sig tung till sinnes ibland, är inte alls märkligt med tanke på att sjuka grejer som händer i världen! Önskar dig en riktigt skön helg och hoppas inspirationen kommer tillbaka snart <3 Kramar

 • annika skriver:

  intelligens, intuition, begåvning? = konstnärlig känslighet. du inspirerar sverige, fattar du? mig som konstnär/ konstvetare( gått 3 år förberedande). du är unik. fortsätt. kram. värme. berätta mer om märkret – det ör väl hösten.

 • Gunilla skriver:

  Visst brukar du få varsel innan nåt ska hända??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@misscarolinagynning