HEMMA HOS MAMMA

Hej finingar! 

Nu när jag är så mycket nere i Malmö är det såååå mysigt att få hänga med min mamma! Vi jobbar ju ihop så vi har alltid supermycket att diskutera, men det är ju oxå något speciellt med bara få vara hemma hos mamma. 

Jag kan ligga på soffan och kolla serier i min I Pad, precis som tjejerna gör hemma. Och mamma kallar när middagen är klar. Det känns sjukt lyxigt. Att få bli ompysslad. Jag kan sakna det i mitt liv och för mig är det en svaghet att erkänna det.

Jag vill alltid vara den starka. Jag vill alltid vara den som säger att jag klarar allt, att det inte berör mig. Att jag är tuff och kaxig. 

Men jag är inte så egentligen för jag älskar att ligga på mammas soffa och få vara lilla Carolina ibland. 

Någon som känner igen sig? 

Love C 

10 reaktioner på “HEMMA HOS MAMMA”

 • Lindain , igen skriver:

  Jag hade en farmor en gång, med en härlig soffa i högra hörnet. , tungt gammalt täcke från förr, med lakan med spets som man vek in framför halsen, med brodyr längt upp. Bord till väster . En gammal spis som inte fungerade där var det glas i olika former , färger i olika rutor… fanns ett piano i hennes sovrum.. där låg jag när jag sov över. Kanske kom jag dit mitt i natten, 13 år tror jag visst jag var…. hade jag drällt på stan ett tag.. man gjorde cykelringar av plastband… så var det då…. i min farmors hem på hedemoratäppan 3…sth

 • Lindain skriver:

  Det är starkt att vara svag, att vara svag är bra, man hittar sig själv lättare då. O ligga o bara vara hemma hos mamma e annan är skönt. Att bara vara sig själv en stund på jorden….❤️

 • Isabella skriver:

  Absolut!! Känner precis samma sak! Fyller 40 nästa år, men den känslan går aldrig ur! Som jag kan sakna det <3 Kram

 • Kristin skriver:

  Ååå njut! Njut av att få vara ”lilla” Carolina o bli uppassad av din mamma . Jag o min mamma hade ett liknande band som du o din mamma verkar ha. Vi va som ett!
  Men min mamma dog plötsligt i cancer för 3,5år sen. Det jag saknar mest förutom hennes direkta närhet är känslan av att bara få vara ”lilla” Kristin som ligger o läser en bok i mammas soffa osv! Ta hand om varandra .
  Kärlek till er båda !!

 • Carolina gynning skriver:

  Hej Anna blev så berörd av dina ord! Gud vad hemskt, tanken slår mig ofta att man inte alltid ska vara tillsammans med sina nära och kära, man måste verkligen leva i nuet och ta vara på varandra sålänge det bär!

  Ha en riktigt fin Söndag!
  Kärlek Carolina

 • Lo skriver:

  Åh yes!!
  Känner så väl igen mig,och det spelar ingen roll hur gammal man är. Det finns inget bättre än mammakärlek ❤️
  Ibland behöver man bara få vara barnet.
  Ta vara på tiden!

 • Anna skriver:

  Åh, vad jag blir avis… Bästa bästa känslan att få bli ompysslad av sin mamma så som bara en mamma kan. Min mamma förlorade kampen mot sin cancer för 8 år sedan. Det går inte en dag utan att jag tänker på henne. Idag har sorgen på nåt konstigt vis ersatts av bara enorm kärlek och tacksamhet att jag fick ha en fantastisk mamma i hela 30 år. Var rädd om din fina mamma, ni verkar ha en speciell och varm relation, inte alla har det.. Varma kramar till dig!!

 • Sandra skriver:

  Vill bara tillägga att ingen orkar vara stark jämt! Ibland måste man få vila och låta andra ta hand om en <3

 • Sandra skriver:

  Så känner nog dom flesta lite då och då :). Det är ju speciellt med mammor, för dom kommer man alltid vara deras lilla barn. Så när man känner sig nere så kan det va skönt att bara låta mamma ta hand om en medans man är liten igen för en stund :) <3

 • Nilsson skriver:

  Mysigt! Även vi vuxna behöver få bli ompysslade och bara vara ”barn” ibland :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@misscarolinagynning