GOOD VIBES ONLY

Godförmiddag finingar, jag sov nästan 14 timmar i natt! Jag måste ha behövt det, somnade med barnen sen låg de med sina i pads när de vaknade och jag snarkade vidare! Som en dröm! 

Nu är jag utvilad och känner mig stark, jag behöver väldigt mycket sömn. Jag hade helst sovit 12 timmar per natt men det är omöjligt med barn. Vissa säger att det inte är bra men jag är övertygad om att mycket sömn är väldigt bra för kroppen. Älskar att gosa och sova. Jag har kommit fram till att jag är bäst på gos och sämre på att vara tjusig på stan… 

Blir orolig av att vara i städer och ibland människor , det är inget nytt utan jag har alltid varit så. När jag var yngre kunde jag lura bort känslan med lite alkohol men nu vill jag inte lura mig själv längre, därför stannar jag hellre hemma.. och dricker vinet här… dubbel vinst… :) 

Har bestämt mig för att bara skriva det som kommer ur mig när jag sätter mig och skriver, därför kanske inte bilderna kommer stämma med texterna alltid, men det blir charmigt tycker jag… och lite som jag är… en härlig blandning! På bilderna ser ni att jag även har det så i min Ateljé, som i mitt huvud! 

Love C 

4 reaktioner på “GOOD VIBES ONLY”

 • Catharina skriver:

  Carolina, Du är en verklig inspirationskälla!
  Jag känner igen mig själv i så många av de tankar Du delar.
  Du och jag är i ungefär samma ålder, med sambo och två döttrar.

  Brinn så länge Du lever.
  Låt ingen få släcka Din glöd.
  Brinn så alla kan se Dig.
  Vägra vara levande död.

  Varm Kram! 😊

 • Bodil skriver:

  Du äger Carolina kör hårt hemma med ungarna….Att vara ute och rulla hatt är så förlegat och fjortisliv

 • Lina skriver:

  Det här med att det är charmigt, en härlig blandning, lite grann som du.. det är Det Viktigaste Budskapet! Ever! Tycker jag; att Älska sig själv! Tänk när vi alla kan ”ta det” til sig och Förstå! Då behöver vi inte ”något” hat, då finns det inga terrorister längre! Så Keep up the Good work C! Du sprider budskapet att vi ”får” och Kan! Älska oss Själva! Först!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@misscarolinagynning