BECAUSE OF YOU

 

…I BELIEVE IN ANGELS

Godkväll mina finingar!

Imorse fick jag en chock eller iallafall inatt, Adele vaknade en gång i minuten, det var så hemskt. Total tortyr, har visst vant bort det beteendet.

Så imorse var hon varm och låg kvar i sängen när hon alltid bara studsar upp. Så jag kände att hon var sjuk. Så barnen fick vara hemma, jag hade såååå mycket jobb idag att ta tag i!

Eftersom jag spelar in Tv serie parallellt med målandet, ligger jag ganska mycket efter.

Men det var bara att försöka jobba med två halv griniga tjejer hemma, vilket är typ omöjligt. Ni vet när allt bara slår slint i skallen och man tillslut inte kan tänka längre, så kände jag idag. Nu känns Adele bättre tack och lov så jag hoppas på lite sömn inatt!

Ta hand om varandra!

Love C

7 reaktioner på “BECAUSE OF YOU”

 • M skriver:

  Hej fantastiska Carolina, jag är lite undrande över att ni inte verkar dela på VAB! Eller har jag missat något!? Ser ut som det är du som tar ansvaret för barnen vilket 2017 känns helt konstigt. Jag kanske är ute och cyklar här men hur fördelar ni familjesituationen?

 • Johanna skriver:

  Det första jag tänker när jag det dessa bilder är; är du inte rädd för att du förmedlar fel budskap till dina döttrar? Du posar å försöker se sexig ut och dina barn kommer härma å ta efter dig? Jag menar bara är det inte synd att lära flickor från början att de är bara värda sitt utseende? Samhällets sjuka normer kommer komma ikapp dem tids nog…

 • Majsan skriver:

  Instämmer med kommentarerna ang posandet….har skrivet det själv förut….

 • Maria skriver:

  Syns i dina barns ögon att dom är lyckliga så härligt. Dom är så söta kram.

 • Ellinor skriver:

  Ja, jag tänkte precis ställa frågan: Är du inte trött på att posera jämt och ständigt? Och så såg jag nedanstående kommentarer..
  Fredrika har rätt, det känns så otroligt gammalt! Ointressant och OGENUINT. Posera sexigt när man är ute med barnen vid hästhagen???
  Du behöver inte göra dig till Carolina, vi gillar ju dig precis som du är!

 • Lena skriver:

  Håller med Fredrika! Kände nu efter det senaste ”posandet”, att jag är så trött på att se det och den sexiga minen, så jag lämnar din blogg. Tyvärr! Du har ju så mycket att ge, helt naturligt!

 • Fredrika skriver:

  ÄLSKAR svartvita bilden på er tre! Och ÄLSKAR de allvarliga bilderna på dig på Instagram! Du är så grymt vacker då du bara är helt neutral eller t.o.m ser lite arg ut – allt detta evinnerliga posandet känns oerhört tröttsamt och gammalt.. Visa din kvinnopower med ögonen det räcker, låt din blick förmedla hela känslan då är du som vackrast! #ROCKONGIRL

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@misscarolinagynning