If you can be anything, be real

I samarbete med
Daniel Wellington

Bild 1 direktlänk / Bild 2 klocka direktlänk berlock direktlänk / Bild 3 klocka direktlänk cuff direktlänk / Bild 4 direktlänk / Bild 5 dirketlänk

God morgon mina stjärnor,

Jag vill påminna er om kampanjen som Daniel Wellington har mellan den 15e augusti-4e september där ni får ett valfritt klockarmband vid köp av valfri klocka och med rabattkod GYNNING både ett extra klockarmband + 15% rabatt på hela köpet. Amazing va?

För er som inte hört talas om Daniel Wellington tänkte jag berätta lite kort. De har ett väldigt brett urval av produkter för både tjejer och killar. Förutom armbandsur har de även snygga armband och små hjärtberlocker, vilket jag tycker är fint om man redan har en klocka. Jag tycker deras design är tidlös och elegant med stilrena detaljer där man kan välja allt mellan läderband, NATO-band och meshband.

Jag har fått prova flera olika varianter! Vilken är din favorit?

Jag älskar när barnen kan ta del av mina samarbeten, den här gången passade det rose guldiga armbandet till Alicia i storlek S. Det finns inget bättre än att se mina tjejer glada.

Nu ska jag dra mig vidare till sminklinda för snart är det casting och ikväll lite festligheter för mamma Gynning!

Vi hörs sen!

Love C

3 reaktioner på “If you can be anything, be real”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@misscarolinagynning