DINNER FOR TWO

God kväll finisar!

Mina ögon går i kors…

Det är väldigt många bollar i luften just nu och tyvärr hamnar bloggen lite i efterkälken, så det kan gå! Men ni följer väl mig på instagram? Det är lite mer lättillgängligt i farten carolinagynning in och följ annars! 😉

Från Stockholm och ett fartfyllt Formex har jag nu landat i Malmö hos mamma! Jag bjuder på några bilder från hennes vackra lägenhet och en go middag för två.

Nu somnar jag, vi hörs snart igen!

Love C

2 reaktioner på “DINNER FOR TWO”

  • Ramona skriver:

    Superfin lägenhet :) Otroligt mysig och hemtrevlig. Full fart kan det vara så jag känner igen det där med att bloggen blir lidande tyvärr. Stressa inte med det <3 Det kommer inlägg när det kommer. Kram fina och ta hand om dig

  • Maria skriver:

    Vilken personlig lägenhet så mysig. Ha det bra med din mamma. Kram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@misscarolinagynning