GOOD THINGS TAKE TIME

Hej finingar! 

Jag är nere i Malmö och gör mina två sista dagar på Lingonligan. Just nu är jag riktigt trött och vill egentligen bara ligga hemma och gossa med mina tjejer. Jag känner nog att jag körde igång lite hårt efter sommaren. Som egenföretagare är man ju aldrig ledig och när det är för mycket blir alltid bloggen lidande. Det blir bara error i skallen! Jag känner inte att jag har något att skriva och att jag inte vill besvära er med massa ångest. För det är verkligen det jag har. Ångest deluxe… 

Jag vet att det alltid lägger sig när jag inte är så stressad. Men just nu är det alltså så läget är. Imorgon är sista dagen sen åker jag tillbaka till mina älsklingar. Ska bli så mysigt att återgå till lugnare rutiner. Något som alltid hjälper mig är träningen och jag viker aldrig ner mig när jag är trött och stressad! 

Vi hörs snart! Love C 

6 reaktioner på “GOOD THINGS TAKE TIME”

 • Lo skriver:

  Du kan aldrig göra det bättre när du gör ditt bästa! Glöm inte det.
  Stor styrke kram till dig. 🦋

 • Norska Signe skriver:

  Jag tycker du är jätte dyktig!
  Girl power!

 • Sp skriver:

  Jag känner igen mig i det du skriver!
  Jag har känt oro i bröstet och ur balans ett par veckor. Min slutsats är också att jag haft för högt tempo efter semestern.
  Jag har börjat jobba igen efter semestern och ändå kört på med det sociala och aktiva liv som han har tid med när det är semster.
  Den orken finns inte riktigt nu när jag börjat jobba igen och nu säger själen ifrån.
  Nu blir det lugna hemmakvällar, träning, säga mer nej till socialtingämge!
  Min sambo och jag pratade om det igår, vi kan nästan känna oss lite jagade på det sociala planet. Vi tackar nej till mycket och ändå har vi fullt upp! Det är ett lyxproblem, såklart, många sitter ensamma. Men för oss blir detta ett problem. Hur gör man för att ej ha dåligt samvete mot vänner och familj!? Man hinner ju inte träffa alla, hela tiden!

 • M skriver:

  Som mitt tidigare inlägg.. Vill du bara hem till dina barn, inte din man? Vill du inte hem och kramas med honom? :) kram

 • Linda Tenshi skriver:

  Mmm….det är svårt det där att alltid ha balans. Tycker också att träning hjälper. När stress passerar en viss gräns, så går det ju över till att bli ångest. För mig existerar inte ”positiv stress”, stress är stress och det är aldrig positivt eller bra liksom. Kram på dig! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@misscarolinagynning