BUTTERFLY

Om mindre än två veckor drar jag ner till Mykonos med mina egendesignade solglasögon från @gynningdesign @gynningjewelry!!!

Nu finns dem att köpa för er alla i vår webshop gynningdesign.se

Det ska bli så fantastisk kul att se er bära dessa skönheter! Glöm inte tagga oss på instagram så vi inte missar era fina bilder! ❤️

Love C

3 reaktioner på “BUTTERFLY”

 • anna skriver:

  hej
  är det samma glasögon som säljs, på bilderna verkar det vara olika glasögon, blir lite osäker
  Med vänlig hälsning Anna

 • Josefine skriver:

  Hej vet att det här är helt orelaterat till ditt inlägg men jag håller på att söka ihjäl mig efter ett motiv som jag tror du kan hjälpa mig med. Jag följde din blogg när jag var yngre och du hade en oerhört grym tavla på väggen där det är ett par (mest troligt hippies) som kysser varandra och håller i pistoler. Svor på att när jag får mitt egna hem så ska jag själv ha det motivet på väggen. Nu är jag här och har mitt egna hem men kan absolut inte hitta den bilden någonstans hur mycket jag än sökt! Vet du vad det motivet heter och var man kan hitta den?
  Tacksam för hjälp och svar, Josefine😊

 • Lou skriver:

  Har längtat efter att de ska börja säljas! Så jäkla snygga

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@misscarolinagynning