PRECIOUS X GYNNING Jewlery

Hej finingar!

Vilken succé det blev på Precious mässan, vi visste inte vad vi skulle förvänta oss i år. Men så kom vi dit och körde järnet och det blev dundersuccé! Det är så roligt att få träffa alla underbara återförsäljare. Underbart att se er och få höra era åsikter om vår nya monter, smycken osv. Jag vill ge ett extra tack till mina underbara säljare Titty och Linn som funnits på plats hela helgen.

Just nu känner jag mig ännu mer peppad på vår egna butik som vi öppnar på Birsta i Sundsvall den 26 oktober! Tänk att det går så bra, jag kan bara tacka moderjord för att stjärnorna står rätt på himlen. Tack för allt!

Love C

1 reaktion på “PRECIOUS X GYNNING Jewlery”

  • Andre skriver:

    Hej Gynning! Har en kompis som är ett stort fan av dig som snart fyller 30år, skulle vara grymt roligt om du vill hälsa till honom i ett litet filmklipp. Han heter Odd Claesson och fyller 30år. Skulle bli jätteglad och tacksam om du ville medverka till detta då denna kille är en vän som alltid ställer upp för alla sina vänner och till och med för vänners bekanta.. Tack på förhand! Mvh André Hedin, håller tummarna :)<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@misscarolinagynning