SUNSET DREAMS

Hej finisar!

Hela den här helgen har gått i ett… Jag har varvat mellan stjärnhoppningen som kommer gå på svt i höst och precious mässan som ligger åt två helt olika håll. Det har varit riktigt tufft, jag känner mig helt slut och inombords är det kaos. Detta har nog varit den med studsande helg någonsin….

Tur att jag har mitt fantastiska team som varit på plats hela helgen och gjort ett otroligt bra jobb. Tillsammans klarar vi allt!

Efter dessa intensiva dagar med späckat schema och alldeles för lite sömn ville jag landa i min ateljé en stund för att samla kraft och ny energi för att orka köra sista dagen på mässan och med hjälp av min favorit skiva ibiza sunset dreams känner jag mig redo! Är det fler än jag som har kvar cd spelaren? 😉

Hoppas vi ses på precious!

Love C

3 reaktioner på “SUNSET DREAMS”

 • Milo skriver:

  Min cd spelare hänger fortfarande med! : D

 • Vivi skriver:

  Tavlorna WOW!! När jag såg dem var en ruta i mobilen i vägen och täckte för, så det jag såg var bara ögonen. Fyra i bredd. Blev en sån ball effekt… Jag trodde de två mittersta ögonen hörde ihop, och att det ensamma ögat på varje sida tillhörde människor som stod bakom…. om du förstår…:)
  Hur som helst…. WOW:)

 • Norska Signe skriver:

  Jag har kvar min cd spelar 👍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@misscarolinagynning