SUPERPOWER

HER INTUITION WAS HER FAVORITE SUPERPOWER

Hej finingar!

Jag måste först säga att det är kul att så många kommenterar på mitt instagram! Men jag blir lite mörkrädd, så fort jag lägger upp en bild i bikini får jag så mycket konstiga kommentarer av andra kvinnor. Ex på kommentarer, Vad kurvig du är? Du är fin men borde gå ner lite…

sluta lägga upp bikinibilder den tiden är över … osv osv… listan kan göras oändligt lång.
Jag blir chockad över att det tydligen finns ett datum för oss kvinnor när vi ska sluta visa upp våra kroppar. Inte få känna oss stolta, starka. Nej! efter 35 och två barn så ska man helst inte visa sig på stranden överhuvudtaget verkar det som.

Det är det här som bygger stress hos mig, som får mig att få åldersnoja, inget annat. Att vi tydligen har något bäst före datum.

Jag tränar hårt med PT försöker äta någorlunda hälsosamt, jag har en fin kropp för att ha fött två barn. Låt mig visa den om jag vill? Jag äger rätten till min kropp och hur den ska exponeras, ingen annan. Jag tycker aldrig något är för sent eller för tidigt. Vi gör det vi vill, vi är dem vi är. Vare sig hur vi ser ut eller vilka val vi gör.

Hetsen är tvärtom ganska bra för mig, jag är inte en råhurtig människa men jag vill vara i form därför tränar jag… och bonusen blir ett längre liv och bättre förutsättningar, inget dåligt med det.

Det är konstigt att jag 2017 ska behöva förklara mig, förklara mig som kvinna. Jag minns att jag skrev om massa liknande ämnen i min bok Ego Girl för 100 år sedan och inte ett skit har hänt sedan dess. Vi står fortfarande och trampar, eller trampar på varandra.

Utan kvinnor som sticker ut hakan, som tar skit, som klär på sig eller klär av sig kommer inte samhället förändras. Strukturen kommer ligga kvar, tjejer kommer vara slampor när de ligger runt i 100 år till om vi inte tillsammans agerar.

Vill inte ni att ALLA kvinnor ska få vara som de är? Så länge de inte skadar någon annan? Isåfall måste vi alla tänka till, tillsammans kan vi förändra men alla måste vara med på tåget. Jag tror nämligen på att när energierna går ihop kommer det ske en förändring men så länge vi har dessa negativa strömmar kommer det att vara svårare. Jag är trött på att se snubbar lägga ut tränade kroppar och få hurra rop av sina medsnubbar, medan vi kvinnor ofta kämpar förgäves. Så ta detta till er nu, ni som känner er bittra eller inte riktigt verkar vilja ha ett jämställt samhälle. Tänk om, gå till gymmet och må bättre.

Ett litet tips Om jag ibland känner minsta lilla avundsjuka så berömmer jag bara mer. Jag går in och skriver snälla saker inte dumma. Då känns det ofta bättre inombords. Alla kämpar vi för det vi tycker är viktigt, att ha en snygg kropp kan vara viktigt för mig, men kanske oviktigt för dig. Vi har alla ett liv( vad vi vet) och vi gör precis som vi vill.Så fundera en gång extra gång  innan du skriver den där lite tråkiga kommentaren och omvänd det till något positivt istället.

Positiv energi ger dig något tillbaka. Universum lyssnar på allt vi gör!

Love c

60 reaktioner på “SUPERPOWER”

 • Eva west skriver:

  Du är hur fin som helst. Är över 50 och folk säger att det där kan man inte ha på sig och så vidare. Goo girl💪😃

 • Elizabeth skriver:

  Du är goals, en fantastisk förebild för unga kvinnor. Du är en av dem jag har att tacka för en bättre acceptans av min kropp!

 • Mi Frohm skriver:

  Vit tjej Hälsingland! Kallar mig afrikan.

 • Mickan skriver:

  Vit tjej Hälsingland! Kallar mig afrikan.

 • Micaela skriver:

  Jag blir gravid om jag äter ägg efter solen!

 • Bokstavslotten skriver:

  Varför tolkar jag allt bokstavligt och fattar det inte…. !?

 • Havskräftan Mickan skriver:

  Jag är en svart tjej i en vit tjejs kropp!! What to do!?

 • Ann-Christin skriver:

  Jättebra skrivet och du har en fin kropp som många skulle dö för.Men avundsjuka människor finns det alltid och då behöver dom ju inte läsa din blogg/ instagram men det kan dom tydligen inte låta bli,nyfikna som dom är,kram på dej :)

 • Angelica skriver:

  Den svenska avundsjukan! Helt galet.
  Jag tycker att du är såå vacker! Förstår inte att andra kvinnor måste trycka ner, vi ska ju peppa och lyfta varandra. Du är en förebild :)

 • Ally skriver:

  Who cares…fuck them. You are beautiful and so am I…. and I’m 50. LOL

 • m skriver:

  @nikki ska Micaela fuck off!

 • Nikki skriver:

  H E J A! HEJA DIG! GYNNING POWER!
  Vi behöver fler som dig och mer av den kvinnliga kroppen!

 • Johanna skriver:

  Alla ha åsikter om allt, är du för smal så får du höra att du borde gå upp, har du en valk på magen är du tjock och borde banta. Det har hänt något med vårt samhälle att bara för man lägger upp bilder om sitt liv så får man säga precis vad man tycker och tänker om en människa. Du är en av Sveriges vackraste kvinnor och det kommer du alltid att vara hur du än ser ut i kroppen! Vi alla kommer åldras och bli skrynkliga och hängiga oavsett kirurgi men riktig skönhet lyser kvar. Åldras och njut av livet det avspeglas i ditt ansikte och din kropp. Ta inte åt dig fina du!

 • Ulrika skriver:

  Sverige är mång kulturellt idag där av många olika syner på vad som är fint på hur man visar upp en kropp just när det gäller kvinnornas syn… tror män gillar både ock! ;)

 • ann skriver:

  Du är en härlig mamma i första hand och härlig som person, kvinnlig, rolig och personlig. Kul att följa, fortsätt med ditt liv och ta väl hand om din fina familj, det är det som är värt något i slutänden, kram

 • Sandra skriver:

  En stilla undran -varför lägga ut bikini bilder? Varför känner så många av oss kvinnor att vi har ett behov att skylta med våra avklädda kroppar? Eller kanske män gör det också på sina bloggar? Hur som helst – det är ledsamt tycker jag. Det räcker att en själv är nöjd med sin kropp och skönhet – en behöver inte andras bekräftelse för det!
  Sandra

 • Pia skriver:

  Carolina
  Jag har aldrig kommenterat någon blogg tidigare,
  men nu måste jag bara. Varje gång jag tittar på dina inlägg, slås jag av hur fantastiskt vacker,
  klok, talangfull och sann du är. Det är bara avundsjuka och inget annat, de borde skämmas!
  Jag uppskattar dig, din familj och din blogg av hela mitt hjärta!
  Kram

 • Anna skriver:

  Den 14 dec-16 genom gick jag en Sleeve operation mot min övervikt. Detta är ett hjälpmedel/verktyg som hjälper dig att gå ner i vikt. Är det kanske max 5 personer som har vatrit possitva till den resa jag har gjort, (-51kg)förutom min man och barn. Annars får jag höra att det är fusk att göra en op mm och en massa negativa kommentarer om min ny varande vikt. Förstår inte vad det gör att många ska vara så negativa till hur andra ser ut o lever.

 • Josephine skriver:

  Klart du ska visa upp din vackra kropp som du är så stolt över!!

 • Lisa J skriver:

  Fattar inte vad det handlar om. C lägger ut lättklädda bilder av sig själv, vissa kommentarer är kritiska, de flesta positiva. Jaha. Vad är det att diskutera?

  • Sarah skriver:

   För att det som skrivs stämmer inte! Just därför!! Hon är långt ifrån mullig som någon avundsjuk lönfet mamma i 30 års ålder skrev. Alltså har man inget positivt att säga säg inget alls då. Det är väl det hela inlägget handlar om. Dessutom är 80% av dom negativa inlägget från massa kärringar i 50-60års ålder som önskade att dom sett ut och levt som Carolina.

  • Lisa J skriver:

   @Sarah. Förstår äinte att C tar åt sig, hon är ju inte överviktig. Hon signalerar att det är viktigt att inte ha något kilo för mycket, men samtidigt att alla kvinnor duger som de är. Dubbla budskap är jobbigt. Hon ska naturligtvis inte bryr sig om att några som tycker det kul att gnälla.

 • Irene skriver:

  Hej Carolina! Det är jätteviktigt att du skriver om detta – om alla kvinnor skulle hålla varandra om ryggen skulle inte feminism existera. Det är så underligt att inte alla förstår det för att genom att lyfta och hylla varandra förändrar vi kvinnor existerande samhällsstrukturer. Win-win, liksom. Genom att vara som du är banar du väg för att dina (och alla andras) döttrar kanske slipper hetsa lite mindre över saker som inte betyder något. Och du, du kommer att vara värsta hottingen även när du är 90 år, oavsett om du fött barn eller inte!

 • Sara skriver:

  Carolina du ser fantastisk ut!! Vi har bara ett liv och en kropp. Varje liv och kroppshydda är unik och vacker. Du är hälsosam och en fantastisk driven person som har uppnått mycket att vara stolt över. Lev livet och lyssna aldrig på de som inte älskar sig själva, för hur skulle de kunna visa kärlek mot någon annan? Ha en fantastisk dag!

 • Annette Brown skriver:

  Du är så snygg och har verkligen en fantastisk kropp som du ska vara stolt över. Tyvärr så sitter den svenska avundsjukan djupt rotad i många människor. Kram A

 • Eva skriver:

  Hej vackra C. 💖
  Du är jätteva

 • Susanne Södergård skriver:

  Strunt i dumma kommentarer! Enligt mig är du en av världens vackraste kvinnor, precis som du är. Jag är själv snart 50 och lägger fortfarande ut bikinibilder om jag känner för det. You go girl! 😘

 • Anne skriver:

  Va?! Tycker folk är knasiga och fördjäkliga. Du är vacker, oavsett ålder. 😄
  Tar inte hand om mig själv som du, men önskar att jag hade karaktär till att göra det. Är inte avundsjuka typen, men det är klart att jag önskar att jag hade haft så fin kropp som du.
  Och du; ditt leende är så vackert, så le gärna lite oftare på bild.

 • Camilla skriver:

  Näääää du har ta mig tusan inget att skämmas över. Alla är fina och våra kroppar bär på olika historier. Du är hur fin som helst och fortsätt visa dig i bikini om du vill. Du bestämmer och ingen annan. En annan sak…. fasen vilken snygg hatt!!! Värsta supermorsan i den snyggaste hatt jag sett. Kram och fortsatt skön ledighet. Kram❤️

 • Helen skriver:

  Du är jättefin! Jag ser snarare din kropp och yttre som stressande för att jag inte är i din formen jag vill vara och har inte tid eller ekonomi just nu för att komma i form. Jag äter rätt men min kropp har vant sig och just nu är det fullt upp på högskolan så det blir mest att jag sitter still för att jag pluggar. Plussa till två barn på det och 33 år. Puh inte lätt. Förstår inte vilka som ser att du skulle vara tjock? Du är ju sådär smal som jag vill vara! Om jag skulle träna som du skulle mina bröst som inte är opererade försvinna så det gör mej också lite rädd för att gå ner i vikt. För att operera mig är inget jag vill…

  kram

 • Sara skriver:

  Fortsätt vara du! Du har fantastisk energi och tack för att du öppet säger stopp!

 • Anne skriver:

  Läste på Insta vilka kommentarer du fick…men du, bry dig inte om dem! Det handlar oftast om ren och skär avundsjuka! Du är bra precis som du är…både på insidan o h utsidan!
  Kram Anne, https://liteuppochner.blogspot.se/2017/09/jaha-det-var-det.html?m=1

 • Frida skriver:

  Så snygg och så mycket inspiration i dig! Blev så kär i din vita bikini och undrar vart den är köpt? Vill så gärna ha en likadan när jag också åker utomlands om några veckor.

 • Majsan skriver:

  Vilka i-landsproblem…..=((

 • Marilan skriver:

  Glöm alla gnällspikar! Du är ju helt outstanding, så snygga bilder! Vackra, estetiska med känsla för det sensuella…

 • Maria Pretorius skriver:

  De som skriver alla negativa kommentarer är bara avundsjuka för att du är så super snygg, att du är framgångsrik och att du visar det i bloggen. Jag älskar din blogg, läser den dagligen och tycker att om någon stör sig på dina texter eller bilder så behöver de inte läsa din blogg! – Hur svårt kan det vara egentligen!!! Fortsätt att publicera härliga bilder och vara den härliga kvinna du är!!
  Stor kram till dig!!

 • Sossi skriver:

  Så jäkla bra skrivet!! Kommer aldrig förstå människor (kvinnor främst) som ödslar tid på att sprida negativa kommentarer och energi? Vad är det för fel på er och hur mår ni inombords är min fråga? Har man inte lärt sig att om man inte har något snällt att säga så säger man inte alls?

 • Sanna skriver:

  Du är så jäkla grym, bra, cool, stark ect. Riktigt bra förebild på sååå många sätt!
  Detta inlägg är bara ännu ett bevis på det!
  All power till DIG och alla andra starka kvinnor. Vi är bäst. Och starka. Om vi väljer att vara det.

 • Agnetha skriver:

  Så bra skrivet, jag har inte läst vad andra har skrivit men jag måste få säga att det är ren o skär avundsjuka som kommer på pränt. Du tillhör ju en liten skara av de vackraste och snyggaste kvinnor vi har! Att du ändrar stil och mode efter humör är också ngt som är väldigt härligt, ibland är du Brigitte Bardot eller Marilyn Monroe eller ngn annan läcker kvinna. Grejen är den att du gör det på dina villkor, du är stark och vacker både på in- och utsidan och det är väl det som ”skaver” hos dina belackare. Sluta aldrig vara den vackra själ du är.
  Jag ser fram emot din utställning i helgen. Skulle vilja men vågar nog inte säga hej:)
  Agnetha

 • Anna skriver:

  Toppenbra inlägg!
  Jag är utlandsboended (London) sedan många år tillbaka, och märker att detta beteende är väldigt typiskt för dels kvinnor som är osäkra i sig själva, men också att det kan vara den gamla Jantelagen som spökar.

  Du är jättesnygg och lägger upp fantastiska bilder som inspirerar mig. Och som du säger – du verkar vara en sådan kvinna som lyfter fram andra kvinnor, och det är väl det som är hela grejen! Att vi kvinnor ska stötta varandra, och hylla våra fantastiska kroppar som föder fram våra barn och vår framtid!

  Varm kram till dig, Carolina. Fortsätt vara dig själv och gör det du gör, och strunta i dem som sitter och är osäkra bakom sina telefon och data skärmar.

  ”If people are trying to bring you down, it only means that you are above them!”

  //Anna i London

 • Åsa skriver:

  Toppen!!!!!!!så bra skrivet – älskar det! Vi behöver hjälpa varandra att få vara oss själva ❤️❤️❤️🔮🦄 viktigt att också säga ifrån när det behövs 👌🏻

 • Vera skriver:

  Kära Carolina Gynning!
  Hur i hela världen kan denna UNDERBARA, VACKRA, BEGÅVADE, HÅRT ARBETANDE KVINNA låta de orden påverka dig?
  Vi är fler som ser upp till dig än de som skriver obegåvade ord, alltså vinner vi som ser dig för den du är!
  Håll huvudet högt och kill them with your smail!
  <3<3<3

 • Fia skriver:

  HYLLNING till dig som en stolt vacker och målmedveten förebild för alla kvinnor där ute! Var precis den du är, den vi ser och inspireras utav! Jag blir så glad av att läsa ditt inlägg! You made my day :D
  Kram!

 • Susanne skriver:

  😊😘👍

 • Norska Signe skriver:

  Hei Carolina.
  Dom som säger elaka greier om din kropp är tydligen avundsjuka. Ingen tvekan om att du holder dig bra. Och bikinifoton är profesjonella och inget sämre en dom vi dagligen ser i mote tidningar.
  Stå på! (på norska). Du är grymm och profesjonell på vad du gör och dom foton som du lägger ut på din blogg och Indra.
  Ha en jätte trevlig semester och strunta i den lilla gruppen som delar med seg av elakhet.

 • Sofie skriver:

  Du är en fantastisk skönhet på både in & utsidan Carolina💜 med sunda tankar & värderingar! Viktigast av allt är väl ändå att man har hälsan, att få vara frisk!! Att få LEVA!☮️☯️

  Tacksamhet och kärlek till livet så länge vi får vara med på resan☪️✨
  Go girl⚡️💫

  Många kramar till dej🌈Sofie

 • Jennie Elmersson skriver:

  Sjukt bra skrivet!! Förutsättningar är olika och många ser det väldigt negativt. Istället för att se förutsättningar som nått vackert. Visst du lever ett liv långt ifrån mitt men det känns som du har tankar som vanlig bondtjej som jag. Loooove!

 • Anna skriver:

  Mycket bra skrivet 👍🏻👏🏻💕 tycker du är otroligt snygg o kvinnlig med power!!

 • Lisen skriver:

  Så bra! 👍🌸💕💪

 • Anita skriver:

  Du har sååå rätt i det Du säger här och det jag ännu vill tillägga är att ” man som vacker kvinna på bild utgör en ” fara” för andra kvinnor som då kan börja må dåligt av att se på bilden”, så kvinnor skuldbeläggs också för att kvinnor kan börja må dåligt.
  Fina Carolina! 👩🏼

 • Ramona skriver:

  Så himla bra skrivet och så rätt, tänk om vi kunde lyfta varandra istället <3 Jag tycker du är jättefin :)

 • Elsa skriver:

  Håller med dig! Du är en förebild! Kram till Goa dig

 • Sara skriver:

  Gynning Power delux. Du är och kommer alltid att vara en ”pangbrud”. Och det klarar många inte utav . Dessa människor behöver jobba med sig själva. Problemet ligger hos dem. Det är absolut inget fel på dig o din kropp lr din bikini bild. Det måste du veta gynning annars vete sjutton. Snälla nån vem vill inte se ut som du!!🙄😑.
  Kram på dig.

 • Malin skriver:

  Du har så himla rätt 🙌💪! KBK – kör bara kör!

  • Anita skriver:

   ”Det är det här som bygger stress hos mig, som får mig att få åldersnoja, inget annat” skriver du. Men det är ju bara ett tyckande hos den som skriver ,det är ju när du lägger en värdering i det Ex: har dom rätt, borde jag gå ner i vikt, äter jag rätt kan jag ändra på något…etc det är ju dom tankarna som ger dig noja inte vad personen skrev. Det har inte med dig att göra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@misscarolinagynning