Söndags mys

Hej finingar! Idag var jag Alexander och barnen på Intiman och såg Peter Pan. Det var en riktigt bra föreställning! Barnen satt still hela tiden och den var 1.5 timme lång så det var ovanligt. Jag blev chockad själv över hur snabbt tiden gick! 

Vi åt på Burger King( det hör inte till vanligheterna) men ibland kan det vara mysigt att äta lite skräpmat. Jag äter aldrig pommes frittes utan bara en hamburgare! Annars får jag riktig ångest. 

Jag har haft ont i halsen nu i en vecka och det blir värre inte bättre. Måste försöka få något imorgon som kan bota det lite. Vill ju träna men vet att det är farligt när man är krasslig. Så det blir nog vårdcentralen imorgon! 

Sov gott fina ni! 

Love C 

7 reaktioner på “Söndags mys”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@misscarolinagynning