MY DAY

In riding a horse, we borrow freedom

Hej finingar! 

Idag har jag varit och tränat på den hästen jag ska rida i Friends Arena 3 december i Stjärnornas Hoppning! Han heter Carismo och är även han efter Cardento precis som min häst Cardo. 

Det var verkligen superroligt. Vi flög över hindrena! Jag hade inte fått till ett ända ridpass på tre veckor. Så mycket med butik invigning i Sundsvall och Ibiza osv. Men nu känns det riktigt skönt att vara tillbaka i sadeln. Var och hälsade på Cardo idag också han är tyvärr lite stel och måste vila några dagar. 

Men nu ska jag komma igång ordentligt med träningen så jag känner mig riktigt trygg i Friends! Efter ridningen hade jag möte med min redaktör för Ibiza boken Jessica och vi hittade ett café med Ibiza tema( måste vara ödet)… 

vi hörs imorgon! 

Love C 

4 reaktioner på “MY DAY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@misscarolinagynning