FINE ART   

 

Hej finingar!

Ni har väl inte missat att ni kan beställa mina färgsprakande litografier i konstshoppen?

Om ni mot förmodan har det, in & kika. Det finns en massvis av fina motiv.

Åh vad jag älskar denna

Vilken är din favorit?

 DIREKTLÄNK / Future is Near Red

DIREKRLÄNK / I’m Much More Me

DIREKTLÄNK / Looking For You 

 

 

2 reaktioner på “FINE ART   ”

  • Annika skriver:

    Själv är jag också helt betagen i ” Silence is the most powerful scream”. Den har allt ❤

  • Sophia skriver:

    Hej, jag är en ny följare, själv konstnär i själ o hjärta även om jag inte jobbar med det. Får inspiration av dig och din blogg att ge mig hän åt min konst och släppa ut min bohemiska sida som döljs i min vardagliga affärsbusinesslook. Vill bara säga också att jag är tacksam att Looking for you går att beställa, jag tycker den bilden är så läcker. Tack ❤️ Sophia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@misscarolinagynning